Reactie plaatsen

Reacties

mahmood#rahmaan[YpugtezOwgleceLY,2,5]
een maand geleden

World Top News Sites,Where you can post your content to promote your website.

Here is some websites

https://www.topworldnewstoday.com/
https://www.nytimesnewstoday.com/
https://www.cnnworldtoday.com/
https://www.rtnewstoday.com/
https://www.aljazeeranewstoday.com/


Don't hesitate to contact me.

Regards

Hans
3 jaar geleden

Gelukkig mogen we weer beginnen!

Hans
5 jaar geleden

Op dit moment is de toekomst van onze vereniging rooskleurig. de kantine is geweldig en de kas zo gevuld dat er aanvullende werkzaamheden betaald kunnen worden zonder dat we bankroet gaan. Dit alles is te danken aan alle leden die vrijwillig heel veel diensten hebben gedraaid! Gelukkig kunnen we nu weer voluit trainen zonder zorgen! Alle leden werkelijk hartelijk bedankt!!

Margareth Grootjans -van den Berg
6 jaar geleden

Gisteren zijn we weer lekker gezellig en vol overgave aan het trainen geweest. Hoe wij elkaar helpen vind ik best bijzonder. Daardoor zie je alle honden "groeien" . Met een trots gevoel denk ik nog even terug aan de training van gisteren. Wat een kanjer van een hond heb ik. Wat hij doet is natuurlijk nog niet foutloos maar stapje voor stapje zie je de verbeteringen.

Hans
6 jaar geleden

Geweldig hoe de kantine opknapt! Met zoveel actieve leden is deze vereniging een plek waar je graag wil zijn. Als je op het veld komt straalt het enthousiasme je tegemoet.
Dat zie je ook terug in de manier hoe wij met onze honden omgaan. Belonend en met veel plezier!

Marit
6 jaar geleden

Met mijn eerste hond heb ik hier met plezier getraind. Toen ik mijn tweede hond kreeg, ben ik natuurlijk weer naar de club terug gegaan. Nog steeds bieden ze goede begeleiding aan mijn hond en mij en is het altijd gezellig! Ik train zelf op de maandag avond, en ook op de woensdagavond en zaterdagochtend voor de wedstrijden. Mijn hond is nu 9 maanden oud, en met de juiste begeleiding die we krijgen zie ik haar elke week groeien! Zoƫ, mijn hond vindt het ook geweldig om bij de club te trainen. Daar kan ze lekker bezig en spelen met haar vriendjes. Echt een aanrader!!

Geke
6 jaar geleden

Ik train al een paar jaar bij het Witterveld, ik vindt het erg leerzaam. De honden vinden het ook altijd erg leuk om daar weer te gaan trainen. Het is er gezellig en het is ook nog betaalbaar ook.

Margarerh
7 jaar geleden

Mijn hond en ik zijn leergierig. Iedere week leren we weer nieuwe dingen. Ook in de kantine is het gezellig